TÁMOGATÁS

Alapítványunkat, munkánkat és ezen keresztül céljainkat következő formában tudja támogatni!

Pénzadomány:

Munkánkat, működésünket és az általunk kitűzött célokat támogathatja pénzbeli adomány formájában. A működésünkhöz szükséges eszközök, napi kiadások mellett pénzbeli támogatást is nyújtunk rászoruló családoknak, illetve anyagi forrásainkból olyan tárgyi adományokat tudunk megfinanszírozni, amik elengedhetetlenek és szerves részét képzik a segítségnyújtásnak. (Tartós élelmiszerek, vásárlási utalványok, ruházati termékek, tanuláshoz szükséges eszközök, Karácsonyi, Gyermeknapi ajándékok, Gyermeküdültetés stb...) 

Támogatását közvetlenül is befizetheti, átutalhatja bankszámlaszámunkra!

Számlaszám: 16200230-10037737-00000000.

Amennyiben kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársunk készséggel áll rendelkezésére!

E-mail: alapitvany@vorossziv.hu


Tárgyadomány

Minden tárgyi felajánlást szívesen fogadunk. Ha szeretné támogatni munkánkat, de nem pénzzel, hanem egyéb tárgyi adománnyal járulna hozzá a sikeres munkánkhoz, természetesen erre is van lehetőség. Tárgyi adománynak minősülnek például a tartós élelmiszerek, elektronikus eszközök, ruhák, játékok, tanuláshoz szükséges kellékek és eszközök stb. Ha ön cégként szeretne felajánlást tenni és rendelkezésére áll olyan áru vagy árukészlet, ami feleslegessé vált, vagy egyszerűen csak nélkülözhető, minden jellegű tárgyi adományt fogadni tudunk.

Amennyiben tárgyi felajánlással támogatná alapítványunkat, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki készséggel áll rendelkezésére!

E-mail: alapitvany@vorossziv.hu


Önkéntes tevékenység

Munkánkat nem csak adománnyal, de önkéntes segítő tevékenységével is támogathatja.

Jelentkezzen önkéntesnek az alábbi űrlap kitöltésével és felvesszük önnel a kapcsolatot!